Over mij

Ik ben Sabrina ik ben 41 jaar,  Ik leef samen met mijn man en 2 kinderen uit een eerder huwelijk ,een zoon van 5 jaar en een dochter 8 jaar oud in het mooie landelijke Beneden-Leeuwen. 

14 jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen onderneming als sportmasseur, daarnaast heb ik diverse massageopleidingen gevolgd waaronder  triggerpoint, dörntherapie, deep tissue, baby massage en welness massages.

En ben ik inmiddels door gegroeid tot kinderyoga docent, massagetherapeut en holistisch kinder coach.

De verandering die ik heb door gemaakt is er niet zo maar gekomen, dat veranderde toen ik beviel van onze dochter.

Zij was een prikkelbare huilbaby en toen begon de zoektocht naar antwoorden.

Ik voelde wat zij opdat moment nodig had en onbewust had ik alle tools in huis en paste ik mijn leven aan haar aan.

Massage, andere voeding en haar gaan dragen in een draagdoek was zij na 6 maanden door deze fase heen, zij werd een blije, creatieve, vindingrijke, ondernemend meisje.

Mijn ex-man en ik gingen scheiden en haar gedrag veranderde zij werd van een blij meisje een boos meisje, had veel last van hoofdpijn, onrust en dat zag ik, school en mijn omgeving.

Er volgde een bezoek en sessies bij een orthopedagoog, Speltherapie toen ze 4 -5 jaar oud was en wij kregen te horen dat onze dochter kenmerken van Autisme,ADHD heeft en dat dat mogelijk problemen zou geven op school.

De begeleiding die wij hebben gekregen heeft ervoor gezorgd dat ze lekkerder in haar vel kwam te zittenen.  Later dat jaar is zij naar speciaal onderwijs gegaan, gezien zij concentratie problemen heeft, snel overprikkeld raakt, snel afgeleid is en moeizaam tot leren komt. 

Ik liep vast in de reguliere weg en ik wilde handvaten om mijn dochter beter begrijpen en te ondersteunen in haar opgroeiende leven.

Dit heeft ervoor gezorgd, dat ik een de alternatieve weg ben gaan bewandelen en ik de opleidingen ben gaan volgen tot kinderyoga docent, massagetherapeut en holistisch kindercoach. 

Toen kwam er rust en ruimte en veranderde ik en mijn omgeving met mij mee. Dit heeft mij, mijn dochtertje en mijn gezin rust, liefde en verbinding gebracht.


Mijn reis in mezelf

Mijn dochter heeft mij op een mooi bijzonder pad gezet die mij heel veel heeft gebracht en nog steeds , daar ben ik ontzettend dankbaar voor en daar mag ik nu andere kinderen en volwassenen bij ondersteunen.

5 jaar geleden  begon ik met de opleiding  HBO Medische en Psychosociale basis kennis aan de Energie school te s'Hertogenbosch, dit was het begin van mijn zelfontwikkelig, begin van mijn proces.

Dat heeft mij inzicht gegeven op mijn lichamelijke en psychische ontwikkeling, hoe mijn systemen werken, ontstaan van ziekte en hoe daar mee om te gaan of hoe ik daar destijds mee omgegaan ben, zowel de reguliere kijk en aanpak als de holistische kijk en aanpak, dit bevestigde wat ik gevoelsmatig en onbewust al wist over mijn dochter. 

Daarna volgde ik een 3 jarige HBO opleiding tot Energetische kindermassage therapeut ben ik Kinderyoga docent en Holistisch Kindercoach.

Tijdens deze opleidingen ben ik op ontdekkingsreis in mezelf gegaan en ben ik mij bewust geworden van mijn gedrag, gevoel, emoties, belemmerende overtuigingen en patronen , bewustwording hierop heeft mij dichter bij mezelf gebracht, ben ik in verbinding met alle delen in mezelf, leef ik meer vanuit mijn hart, weet ik wat ik nodig heb en maak ik andere keuzes.


De vragen die helpend zijn geweest in mijn proces

- Wie ik ben onder de patronen die ik heb meegekregen van mijn ouders of zelf heb aangeleerd

- Wat voor gedachten heb ik

- Welke gevoelens zijn er/ Mogen deze gevoelens er zijn en gevoeld worden

- Hoe kan ik mijn lichaam voelen

- Hoe voelt mijn lijf,mijn ademhaling als ik in emotie schiet en hoe grdraag ik mij dan

- Welke emoties mogen er zijn en welke niet

- Oude kindstukken die gehoord gezien en voelt willen worden

- Welke behoeftes heb ik

- Welke overtuigingen heb ik op mezelf of op de ander

- Waar heb ik een afkeer tegen

- Wat voel ik in mijn hart/ waar verlang ik naar

- Klopt het nu nog voor mij zoals het was 

- Wat zijn mijn kwaliteiten

- Wat zijn mijn valkuilen

- Wie of wat heb ik nodig in mijn proces


Door mijn proces aan te gaan kwam ik erachter dat ik in mijn relatie met mijn ex-man en na de scheiding aan het overleven was, schouders eronder en door.

Ik raakte de verbinding met mezelf kwijt en de verbinding met mijn dochter, waar ik toen ik nog in mijn overleving zat er niets van mee kreeg en later veel verdriet van had dat wij zo uit elkaar waren gedreven en raakte ik emotioneel opslot en vlakte mijn emoties af, ook  had ik al jaren last van schouder en rugklachten die niet over gingen de lasten die ik alleen droeg en mijn rug recht moest houden eisten zijn tol.

Mijn bewustzijn is gegroeit en het heeft het mijn leven, t'leven van mijn dochter en mijn gezin vernaderd en leef ik meer vanuit de rust, ruimte,liefde, vrijheid, avontuur, creativiteit, speelsheid, nieuwsgierigheid, verbinding, gezondheid en dit breng ik ook in de praktijk.


Holistsiche visie

Bij de holistische visie zie ik de mens als één geheel, jouw hele zijn, met alles wat er is en niet is.

Jou lijf praat met jou de hele dag door.

We hebben geleerd om daar niet altijd gehoor aan te geven wat je lichaam je wilt vertellen, we gaan ervan weg door alle dagelijkse verplichtingen.

De klacht die je ervaart is een signaal en niet de oorzaak, de oorzaak ligt hieronder. 

Kinderyogga, massagetherapie en of coaching zijn werkvormen die je uit kunnen nodigen om verbinding te maken met de delen in jou die gehoord, gezien en gevoeld willen worden. 

Bewustwording van jou binnenwereld is de sleutel tot verbinding en heling.


Visie & Missie

In een samenleving waar veel in gebeurd, veel gelabeld wordt, veel van je verwacht wordt zowel op school, werk, gezin en sociale kringen of een nare ervaring die je hebt meegemaakt een tigger zijn die je uit balans halen.

Hierdoor ervaren steeds meer kinderen en volwassenen concentratie problemen, angsten, spanningen, allerlei fysieke en menatle klachten, emotionele problemen, slaap problemen, onrust ervaren, verbinding met zichzelf en omgeving verliezen.

Mijn missie is kinderen en volwassenen hierin te ondersteunen om zo van klacht naar kracht te transformeren.Tarieven

Yoga


Kinderyoga 4-6 jaar per les          €10,-

5 Rittenkaart 5x45min.                    €45,-

Kinderyoga 7-9 jaar per les          €10,-

5 Rittenkaart 5x60min.                  € 45,-

Ouder en kindyoga per les          € 60,-        

Kinderyoga op school   

4 lessen per kind                                 €30,-

8 lessen per kind                                 €58,-

12 lessen per kind                             €100,-

(excl reiskosten)

          


Massagetherapie


Kinderen 90min:                               €90,-

Volwassen 90min                            € 90,-

Coaching


Kindercoaching 60min.                 €80,-

Volwassen Coaching60min.      €80,-  Kindercoach op school 60min    €80,-

Bij iedere 15 min. uitloop                €15,-